Пазарът на крипто валутите дстойност остигна до нов рекорд

Crypto Curenccy Market Capitalization
Print Friendly, PDF & Email

Общата пазарна цена на крипто валутите надмина 150 милиарда долара и се отбеляза нов рекорд. Според данните на CoinMarketcap, Bitcoin и останалите функциониращи крипто валути, които са на брой над 800, размърдаха диаграмите необичайно.

Когато погледнете от широк обхват, ще видите, че пазарът на крипто валутите много уверено се покачва нагоре, 154 милиарда доларовият пазар последните седем дена отбеляза 13% покачване, последните тридесет дни 67%, а наистина е много впечатляващото покачването от 1,240% за последната една година.

Важно е да отбележим, че когато беше отбелязан този рекод, никоя от крипто валутите не беше била своите предишни рекорди. Интересно, е че цената на крипто валутите играе всяка минута, ако Bitcoin-ът по време на писането на тази новина е 4.203,34 долара и Ethereum-ът 321,26 долара, то за много кратко време тези стойности могат да се променят. Както знаете последният рекорд на Биткойна е 4.500 долара, а конкурента му Етериум отбеляза най-висок рекорд на стойност 400 долара, която е много по-далече от това на Биткойна.

Във всеки един период, в който крипто валутите достигат своите рекорди, цената на пазара също се променя главоломно. Може би тези растежи и рекорди, дават повод на клиентите и потребителите, които използват крипто валути във своето ежедневие да се доверят на тази технология. Какво ще стане занапред, всички ще видим.

Автор: Аднан Расим

Харесвате ли това, което четете тук? Харесайте ни във Facebook, Twitter, Instagram, Google+, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.