Представиха новия смартфон Samsung Galaxy Note 8!

Galaxy Note 8

Заедно с Iphone 8 най-очакваният смартфон на годината Samsung Galaxy Note 8 беше представен съвсем скоро! От гледна точка на дизайна, новия смартфон има същите черти със Galaxy 8 и планира да ви накара да забравите разочорованията, които беше създал моделът Note 7.

Както беше и в останалите модели широкият екран и с S Pen подръжката, моделът Samsung Galaxy Note 8 се отделя от своите конкуренти, защото има стилен екран и корпус. Както и във фамилилята на S8 сенсорът на Galaxy Note 8 за пръстовия отпечатък се намира веднага до камерата. Ще имате право да изберете черен, сив, златист или син цвят на телефона. 8.6 mm дебелина и 195 грама тежащият Note 8, освен сенсор за пръстов отпечатък, притежава и сканиране на ретината.

Смартфонът ще е устойчив против прах и вода

Използващият 6.3 инчов Super Amoled дисплей, Galaxy Note 8 притежава резолюция 1440 x 2960. Двустранният Corning Gorilla Glass 5 позволява на смартфона да се отличава с безрамков дисплей, благодарение на Infinity Display технологията.

Хитовият смартфон Galaxy Note 8 идва с операционна система Android 7.1.1 Nougat и възможност за увеличение на паметното пространство до 256 GB с помощта на microSD картите. Благодарение на сертификата IP68, който притежава, той ще е устойчив на прах и вода. Освен това параметрите за безжичното свързване са както следват: LTE Cat. 16, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, както и NFC. Да добавим също, че телефонът поддържа и асистент наричан Bixby.

Камерата е едно от отличаващите се неща

Предпочели са да сложат 23 мегапикселова двойна камера и 8 мегапиксела предна камера с бленда f/1.7 и от двете страни. Да отбележим, че задната камера предлага по широк обхват. Според данните ще може да зареждате устройството си безжично и много по-бързо от предишните модели, защото батерията ще е доста голяма. Капацитете на батерията е 3 хиляди 300 mAh. USB свързването ще е Type-C, както е и в моделите Note 7 и S8.

Оставяме коментарите за Вас, скъпи читатели!

Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се за нас напълно безплатно, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.


Leave a Reply