Представиха новия смартфон Samsung Galaxy Note 8!

Galaxy Note 8
Print Friendly, PDF & Email

Заедно с Iphone 8 най-очакваният смартфон на годината Samsung Galaxy Note 8 беше представен съвсем скоро! От гледна точка на дизайна, новия смартфон има същите черти със Galaxy 8 и планира да ви накара да забравите разочорованията, които беше създал моделът Note 7.

Както беше и в останалите модели широкият екран и с S Pen подръжката, моделът Samsung Galaxy Note 8 се отделя от своите конкуренти, защото има стилен екран и корпус. Както и във фамилилята на S8 сенсорът на Galaxy Note 8 за пръстовия отпечатък се намира веднага до камерата. Ще имате право да изберете черен, сив, златист или син цвят на телефона. 8.6 mm дебелина и 195 грама тежащият Note 8, освен сенсор за пръстов отпечатък, притежава и сканиране на ретината.

Смартфонът ще е устойчив против прах и вода

Използващият 6.3 инчов Super Amoled дисплей, Galaxy Note 8 притежава резолюция 1440 x 2960. Двустранният Corning Gorilla Glass 5 позволява на смартфона да се отличава с безрамков дисплей, благодарение на Infinity Display технологията.

Хитовият смартфон Galaxy Note 8 идва с операционна система Android 7.1.1 Nougat и възможност за увеличение на паметното пространство до 256 GB с помощта на microSD картите. Благодарение на сертификата IP68, който притежава, той ще е устойчив на прах и вода. Освен това параметрите за безжичното свързване са както следват: LTE Cat. 16, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, както и NFC. Да добавим също, че телефонът поддържа и асистент наричан Bixby.

Камерата е едно от отличаващите се неща

Предпочели са да сложат 23 мегапикселова двойна камера и 8 мегапиксела предна камера с бленда f/1.7 и от двете страни. Да отбележим, че задната камера предлага по широк обхват. Според данните ще може да зареждате устройството си безжично и много по-бързо от предишните модели, защото батерията ще е доста голяма. Капацитете на батерията е 3 хиляди 300 mAh. USB свързването ще е Type-C, както е и в моделите Note 7 и S8.

Оставяме коментарите за Вас, скъпи читатели!

Автор: Аднан Расим

Харесвате ли това, което четете тук? Харесайте ни във Facebook, Twitter, Instagram, Google+, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.