360 гадусови снимки за Facebook потребителите

360 degree facebook photos
Print Friendly, PDF & Email

Facebook вкара в действие функцията 360 градусови снимки за своите потребители. От момента, в който това вече беше факт се споделиха над 70 милиона снимки, при това данните сочат, че нито една от тях е споделена посредством вградената екстра на Facebook. Обаче компанията реши да промени това.

След обновяването, което се направи вчера, вече потребителите на Facebook ще могат да правят 360 градусови снимки с помощта на вградената камера в приложението и след това ще е възможно споделянето на снимките в стената, албумите или групите.

Преди това, за да качите 360 градусови снимки във социалната мрежа беше необходимо да го правите ръчно, но вече това се промени. Макар и да не беше много трудно за компанията това означаваше само едно – изоставяне на приложението. Благодарение на последното обновяване на тази функционалност вече потребителите ще прекарват повече време в приложението, също така ще бъде възможно да сложат новите си 360 градусови снимки като корица на своя профил.

Дали това ще се отрази добре или лошо, ще го видим с напредване на времето.

Автор: Аднан Расим

Харесвате ли това, което четете тук? Харесайте ни във Facebook, Twitter, Instagram, Google+, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.