360 гадусови снимки за Facebook потребителите

360 degree facebook photos

Facebook вкара в действие функцията 360 градусови снимки за своите потребители. От момента, в който това вече беше факт се споделиха над 70 милиона снимки, при това данните сочат, че нито една от тях е споделена посредством вградената екстра на Facebook. Обаче компанията реши да промени това.

След обновяването, което се направи вчера, вече потребителите на Facebook ще могат да правят 360 градусови снимки с помощта на вградената камера в приложението и след това ще е възможно споделянето на снимките в стената, албумите или групите.

Преди това, за да качите 360 градусови снимки във социалната мрежа беше необходимо да го правите ръчно, но вече това се промени. Макар и да не беше много трудно за компанията това означаваше само едно – изоставяне на приложението. Благодарение на последното обновяване на тази функционалност вече потребителите ще прекарват повече време в приложението, също така ще бъде възможно да сложат новите си 360 градусови снимки като корица на своя профил.

Дали това ще се отрази добре или лошо, ще го видим с напредване на времето.

Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се за нас напълно безплатно, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.


Leave a Reply