Apple предлага тайно помещение за разработчиците

Apple secret job

Компанията Apple, която има 815 милиарда долара пазарна цена, предлага на бъдещите разработчици тайни помещения, където ще могат да работят. Безспорно това е мечтата на много инжинери. Тази новина се разчу след като в тайна интернет страница на компанията беше качена въпросната обявя. Предполага се, че това е направано за да се намери подходящият кандидат, който ще се занимава с проекти свързани с екосистемата на компанията.

От редакторите на ZDNetZach Whittaker, сподели екранна снимка в Twitter профила си, от която се разбира, че обявата може да се намери на адрес us-west-1.blobstore.apple.com. Обаче в последствие обявата беше премахната. Там бяха изброени изискванията от кандидатите и детайли свързани с работната дейност.

Работната позиция, която ще се заема от новите кандидати щяла да бъде много важна и играеща ключова роля. Интересуващите се кандидати непременно трябва да имат знания по Java 8. Там също беше указано, че кандидатите тряба да са завършили компютърни науки или нещо подобно.

В скритата интернет страница бяха указани и контактни дедайтли, чрез които заинтересованите могат да се свържат с определени лица и да изпратят своята автобиграфия, CV-та и мотиви. Според посочените данни бъдещите служители трябва да кандидатстват на мейл: blob-recruiting@group.apple.com

За тези, които имат интерес, постнахме и въпросната екранна снимка.

Apple secret job

Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се за нас напълно безплатно, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.


Leave a Reply