Apple предлага тайно помещение за разработчиците

Apple secret job
Print Friendly, PDF & Email

Компанията Apple, която има 815 милиарда долара пазарна цена, предлага на бъдещите разработчици тайни помещения, където ще могат да работят. Безспорно това е мечтата на много инжинери. Тази новина се разчу след като в тайна интернет страница на компанията беше качена въпросната обявя. Предполага се, че това е направано за да се намери подходящият кандидат, който ще се занимава с проекти свързани с екосистемата на компанията.

От редакторите на ZDNetZach Whittaker, сподели екранна снимка в Twitter профила си, от която се разбира, че обявата може да се намери на адрес us-west-1.blobstore.apple.com. Обаче в последствие обявата беше премахната. Там бяха изброени изискванията от кандидатите и детайли свързани с работната дейност.

Работната позиция, която ще се заема от новите кандидати щяла да бъде много важна и играеща ключова роля. Интересуващите се кандидати непременно трябва да имат знания по Java 8. Там също беше указано, че кандидатите тряба да са завършили компютърни науки или нещо подобно.

В скритата интернет страница бяха указани и контактни дедайтли, чрез които заинтересованите могат да се свържат с определени лица и да изпратят своята автобиграфия, CV-та и мотиви. Според посочените данни бъдещите служители трябва да кандидатстват на мейл: blob-recruiting@group.apple.com

За тези, които имат интерес, постнахме и въпросната екранна снимка.

Apple secret job
Автор: Аднан Расим

Харесвате ли това, което четете тук? Харесайте ни във Facebook, Twitter, Instagram, Google+, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.