Поглед към новият офис на Facebook

Facebook new office
Print Friendly, PDF & Email

Благодарение на предишните си излъчвания на живо от конферентните зали и сгради, видяхме колко красиви офиси има компанията, но преди броени дни отново събра погледите върху себе си, като показа новият си офис, т.е. сградата където ще се разполагат новите офиси.

Според получената информация, строежът на небостъргача ще завърши в края на годината и в момента привлича доста голямо внимание със структурата си и дизайна, който притежава. След като строежа на сградата приключи очаква се тя да бъде най-високата около местността.

Небостъргача ще се състои от 70 етажа, а на 33-тия етаж работна дейстост ще извършват служителите на Facebook и Instagram. По това време да отбележим, че общият брой на работещите в технологичния гигант се смята, че е между 2000 – 3000 човека.

Макар, че имат стотици офиси по целия свят, точно този, който се прави в момента стана обект на голямо внимание и любопитство. Да уточним също, че сградата се намира в San Francisco и е дълга 40 метра.

Ако помислим какви суми за наем дава компанията, изглежда тук ще стават доста интересни неща.

Даже ако обобщим досегашните договори, която е правила за наем, този се сдоби с нов прякор. Според слуховете за квадратен метър компанията е платила 80$, но достоверността на тази информация не се коментира от Facebook.

Макар и да не е коментирано нещо от страна на Facebook, да метнем просто едно око на дизайна и снимките от 181 Fremont, доста е забавляващо и интересно.


Автор: Аднан Расим

Може би ще намерите за интересно:

bitcoinПечели допълнителни приходи като работиш от вкъщи. Гъвкаво работно време, хиляди проекти и гарантирано плащане. За повече информация посетете сайта на Freelancer.
Free Programming Course Домейни, споделени сървъри, VPS и Хостинг от ICN