Вече и смартфон без рамка… HTC подготвя тежък удар

HTC U12

Китайската компания HTC, която се занимава основно с производство на умни устройства миналата година зарадва своите почитатели с новината за HTC U11+ с безрамков екран, като се очаква тази година да излезе и по-новият модел, който е HTC U12.

Уеб порталът Gizmochina скоро публикува снимки на телефон без рамки, видимо от ляво и от дясно. Коментарите на специалистите бяха, че това е новият модел на HTC, които го очакват да излезе с нетърпение. Наред с това беше публикувана информация и за характеристиката на модела.

HTC U12

На база споделената информация HTC U12 ще има AMOLED дисплей, 4K резолюция, процесор на Qualcomm Snapdragon 845, тактова честота 2,8 GHz и графичен ускорител Adreno 630. Относно паметта, HTC U12 има 6GB оперативна памет, но това да не ви притеснява по един или друг начин. MicroSD е решението за тези, които не могат с малко пространство. Телефонът предлага увеличение на паметта до 2 TB.

Добре, с какво пък толкова e специален? Защо да си го купите? Каква е неговата особеност, с която може да се разфукате на приятели и познати? – въпрос на лични предпочитания и вкус. Ние само можем да кажем, че с тази 4K резолюция и екранът, който обхваща цялата предна страна ще ви накара да преживеете потресаващи моменти. Какъв ще е USB порта – разбира се, че ще е Type C от второ поколение. Не свърши, с 3,5 милиметровото аудио гнездо ще можете да се наслаждавате на музиката, която обичате, да почувствате звука на филмовите ефекти и т.н.

HTC U12

Дотук окей, да кажем най-съществената част. С каква операционна система ще е новият HTC U12? – Android 8.1 Oreo със стандартен потребителски интерфейс на HTC.

Корпусът на този елегантен смартфон ще бъде изградено от стъкло, като ще поддържа и безжично зареждане Quick Charge 4.0, което в същото време е вградено в чипа Snapdragon 845.

Print Friendly, PDF & Email

Харесвате ли това, което четете тук? Харесайте ни във Facebook, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.