Instagram вече си има най-богат потребител

Bill Gates in Instagram

След Apple във социалната мрежа Instagram се присъедини един от най-влиятелните хора на бизнеса – Bill Gates. Той придоби полуларност за много кратко време и остави на второ място собственика на компанията Amazon – Jeff Bezos. Профилът на Bezos, който беше създаден преди 4 седмици също продължава да добива популярност със всеки изминал ден.

Както и преди това, изглежда, че Bill Gates пак се нареди на първо място сред най-богатите хора в света, този път в интернет. Благодарение на снимката, която сподели в Танзания само за два дни успя да събере над 180 хиляди последователи. Предполагаемо бъдещето на акаунта му във социалната мрежа Instagram е доста блестяща. Към момента Гейтс има 242 хиляди последователи, а съперника му Bezos само 32.5 хиляди.

Jeff Bezos in Instagram

От биографичното описание, което Bill Gates е написал на профила си, разбираме, че ще поства неща свързани с неговите интереси и проектите от работата му. Засега Безос няма шанс пред Гейтс, но времето ще покаже какво ще стане. Едно е ясно, всички ще чакаме с интетес какво ще стане.

Print Friendly, PDF & Email

Харесвате ли това, което четете тук? Харесайте ни във Facebook, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.