Ripple за пръв път постигна собствен рекорд

ripple 1 dolar record

Крипто валутата Ripple (XRP), която датира от 2012г. насам, отбеляза малък успех за крипто пазара, но голям успех за себе си. Съвсем скоро отбеляза ръст над 1 долар за пръв път в историята си. Според данни от Coinmarketcap отбелязан е ръст от 1, 16 долара. След този ръст се наблюдават инвестиции от страна на предприемачите, които се интересуват от този финансов сектор.

След тази новина има и слухове, че са осъществени доста споразумения между банките и крипто валутата. Малко чудно и объркващо, но интересно. Както знаете Ripple има основна цел, а тя е да стане посредник между всички финансови транзакции по света. Съвсем скоро American Express Europe отбеляза, че за да свърже клиентите си в Америка подкрепя използването на Ripple.

Другата причина за ръста на Ripple са борсите в Азия. В Южна Корея крипто валутата за последните 24 часа отбеляза 20% ръст и отново в Bitfinex, който е базиран в Хонк Конг има ръст от 10%. Покрай мокрото, гори и сухото. Естествено нямаше как да не се отрази и в останалите сектори.

Print Friendly, PDF & Email

Харесвате ли това, което четете тук? Харесайте ни във Facebook, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.