Jay Y. Lee е осъден на 5 години затвор

Jay Y. Lee

Според последните новини вицепрезидента на Samsung – Jay Y. Lee е осъден на 5 години затвор на база извършените престъпления от негова страна. Арестуваният през месец Февруари Jay Y. Lee, е намерен за виновен относно извършените нелегални деяния от негова страна и осъден на 5 години затвор. Той е предложил подкуп свързано с политически обстоятелства, укривал е данъци, правил лъжливи опити за измама и пране на пари.

Разбира се Lee отказва да приеме тези обвинения срещу него и твърди, че ще изпрати жалба до комисията в Южна Кореа. Jay Y. Lee постъпи в катедрата на Samsung миналата година за да заеме мястото на баща си Lee Kun-Hee. В интерес на истината напредваше доста добре в кариерата си.

Само след няколко дни от представянето на смартфона Galaxy Note 8 тази новина беше факт. Макар и да мислим, че Lee вече няма шанс за кариера в Samsung, по-добрата опция е да почакаме решението на компанията и крайният резултат посочен от Samsung.

Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се за нас напълно безплатно, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.


Leave a Reply