Jay Y. Lee е осъден на 5 години затвор

Jay Y. Lee
Print Friendly, PDF & Email

Според последните новини вицепрезидента на Samsung – Jay Y. Lee е осъден на 5 години затвор на база извършените престъпления от негова страна. Арестуваният през месец Февруари Jay Y. Lee, е намерен за виновен относно извършените нелегални деяния от негова страна и осъден на 5 години затвор. Той е предложил подкуп свързано с политически обстоятелства, укривал е данъци, правил лъжливи опити за измама и пране на пари.

Разбира се Lee отказва да приеме тези обвинения срещу него и твърди, че ще изпрати жалба до комисията в Южна Кореа. Jay Y. Lee постъпи в катедрата на Samsung миналата година за да заеме мястото на баща си Lee Kun-Hee. В интерес на истината напредваше доста добре в кариерата си.

Само след няколко дни от представянето на смартфона Galaxy Note 8 тази новина беше факт. Макар и да мислим, че Lee вече няма шанс за кариера в Samsung, по-добрата опция е да почакаме решението на компанията и крайният резултат посочен от Samsung.

Автор: Аднан Расим

Харесвате ли това, което четете тук? Харесайте ни във Facebook, Twitter, Instagram, Google+, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.