Youtube подготви изнената на своите потребители

youtube

Всеизвестната видео платформа на всички в целия свят Youtube реши да направи малка, но една специална изненада на своите потребители. С новата функционалност, която е вкарана в действие съвсем скоро, вече потребителите ще могат да общуват помежду си в самата платформа и да коментират видео клиповете без да се налага да я напускат. Тоест вече нямате нужда от Facebook или Twitter акаунт за да правите спорове или споделяте клиповете с вашите приятели.

С новата функционалност и хитра постъпка на Youtube, това вече може да го правите и през платформата. Макар и новата опция за чат да не е достъпна за всички потребители, това ще се промени с течение на времето.

Youtube-Chat-Option

Youtube наистина предлага голям комфорт на всички фенове на видео клиповете и е важна част от ежедневието на милиони хора по целия свят. Интересното е, че не спира да ни изненадва, а с новата опция компанията планира да улесни ежедневието ви доста повече.

Естествено тази опция е безплатна, затова не се притеснявайте. Споделяйте, коментирайте и оспорвайте с приятелите си видео клиповете, колкото си искате. Според фактите, които се коментират от вече използващи опцията, възможно е да добавите приятелите си от тефонния указател или с линк за покана.

Print Friendly, PDF & Email

Харесвате ли това, което четете тук? Харесайте ни във Facebook, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.