Запознайте се с най-малкия смартфон на света – Zanco Tini T1

В надпреварата за създаване и производство на смартфони с възможно най-голям екран и мощни спецификации има един смартфон, който се противопоставя на тази идеология. Запознайте се с Zanco Tini T1 – най-дребния смартфон, който сте виждали досега. Мисията на този геджът е не само да е функционален и да предоставя необходимото за осъществяване на ежедневните задачи, които правим с телефона си. Той е по-малък от палеца ви и тежи по-малко от една монета.

Това е Zanco Tini T1, напълно функционален и най-малкия телефон на света.С USB порт за зареждане, клавиатура, говорител, микрофон и екстра за удобна преносимост не се дава дори и на големите си батковци.

 Zanco tiny T1

Може да правите разговори с него, както и да изпращате текстови съобщения.

 Zanco tiny T1

Тежи по-малко от една монета и почти се губи в дланта ви.

 Zanco tiny T1

Толкова е дребен, че ще имате чувството, че го задушавате.

 Zanco tiny T1

T1 e четири пъти по-малък от IPhone, обаче 10,000 пъти по сладък.

 Zanco tiny T1

Може да изглеждате толкова щастливи като човека от снимката по време на разговор. Бихме могли да кажем, че е напълно възможно да си спомните за моментите от детството си, зависи от коя гледна точка възприемате нещата. Със сигурност ще се отличите от останалите с грамадните смартфони и ще излъчвате чар и лукс. Нищо чудно, ако ви помислят за наследника на Бонд… 007 Бонд.

 Zanco tiny T1

Компактен с удивителните си мини размери, направете завършек на стила си.

 Zanco tiny T1

Какво ви препоръчваме да правите с T1? Използвайте го като служебен телефон. Не само, че ще изглеждате по-интелигентни, а и шефа ви ще види, колко сте в крак с новите технологии.

Проекта Zanco Tini T1 стартира като на шега в един сайт за набиране на средства за нови проекти – Kickstarter. За отрицателно време идеята печели 1000 подкрепления и дарения над 60,000 долара.

Print Friendly, PDF & Email

Харесвате ли това, което четете тук? Харесайте ни във Facebook, за да получавате известие, когато публикуваме нова статия или актуална новина. Може също да подкрепите развитието на този сайт като се запознаете с тази страница.