Дизайнът играе ключова роля за доверие у бъдещите Ви посетители

Print Friendly, PDF & Email

Банерният дизайн, Landing Pages, логата са изключително важни елементи от доброто представяне в дигиталния сектор онлайн.
Изключително важно е посланията да бъдат ясни, точни и да предизвикат интерес у бъдещите Ви клиенти.
Днес, през 2018 година, почти е немислимо да правите онлайн бизнес, без да използвате основните мрежови програми на Google (Google Adwords) и Фейсбук (Facebook Ads).

Ако към рекламните мрежи добавим и фирмената фейсбук страница, както и нейният добър външен вид, то можем да обобщим, че графичните елементи играят изключително важна роля при представянето на бизнес оналйн.

Нещо повече, напоследък доста умело се използва банерната реклама при SEO обслужването на клиенти. Традиционните обратни връзки (backlinks), или познати още като линкове, или препратки излизат по-евтино и са по-лесно достъпни, като това е единствената причина все още да се предпочитат. А повечето компании, предлагащи SEO услуги знаят, че линк от банер, било то в секция „партньори“, на дадено събитие, конференция, event дава доста по-голяма тежест от тадиционнен линк. Но банерите са в пъти по-скъпи.
Е, ако приемем, че имате бюджет за банерна реклама, то ще трябва да потърсите и фирма, която да Ви изработи банерите, т.е. компания, предлагаща дизайн, който да привлече повече посетители.
Банерът, изграден спрямо стандартите и желанието на посетителите на даден сайт може да има безупречен ефект. Същото важи и за лошо изработения банер. Може да бъде поставен в даден сайт, и това да не доведе до нито един клик.
Едно е сигурно. Днес, през 2018 година онлайн рекламата е мощен маркетингов инструмент и банерите се явяват една от най-разпространените опции за онлайн реклама. Най-лесно се възприема от клиентите, особено ако се касае за електронна търговия, затова не бива да щадите средства, инвестирайки в професионално направени банери.
Тъй като по-горе споменахме няколко пъти за банерите и банерната реклама, то няма как да не акцентираме върху това, че добрият банер е комбинация от атрактивно изображение, ясно послание и хващащи окото цветове! Тези три съчетания могат да предизвикат огромен трафик към Вашият сайт, а това да доведе до много нови клиенти.

Може би ще намерите за интересно:

bitcoinПечели допълнителни приходи като работиш от вкъщи. Гъвкаво работно време, хиляди проекти и гарантирано плащане. За повече информация посетете сайта на Freelancer.
Free Programming Course Домейни, споделени сървъри, VPS и Хостинг от ICN