The Boring Company ще продава горилки

boring company flamethrower
Print Friendly, PDF & Email

Основаната от Elon Musk компания за изкопаване на тунели The Boring Company ще започне да продава горилки. Това стана ясно миналата седмица от публикациите на милиардера в социалната мрежа Insagram.

Мъск развълнува атмосферата в The Boring Company с забавните и атрактивните горилки, с чиято помощ може да си пържите наденички или пържоли, пошегува се милионера в социалната мрежа. Според данните получени от The Boring Company, при условие, че поръчките надвишават 50,000 бр. ще се премине към серийно производство на инструмента, а самата горилка струва $500 казват тези вече, които го притежават. Заедно с горилката имате опция да поръчате и пожарогасител, ако нещо се обърка при боравене с горилката, а тя струва $30.

Great for roasting nuts 🔥 🥜

Публикация, споделена от Elon Musk (@elonmusk) на

От The Boring Company казват, че на друго място може да поръчате подобна горилка, макар не точно в същия вид за по-изгодна цена, но за сметка на това пък няма да има логото на The Boring Company. Безспорно дават гаранция, че може да оживите някое парти и забавлението ще е на макс, но разбира се има и друго нещо.

При поръчка на продукта, ако законите на вашата държава забраняват търговията с оръжия по всеки начин, най-вероятно няма да имате възможност да се сдобиете с артикула. Съществува и риск от задържане на митницата, освен това, ако поръчвате горилката по Интернет, ще трябва да подпишете определени споразумения преди да получите поръчката си.

Това е много добър маркетингов подход на компанията като цяло. Преди да започнат да валят долари по сметката на компанията, продажбата на такива интересни джаджи ще увеличат популярността и имиджа на компанията, казват различни специалисти по темата. Мъск го знаем, той по-принцип си обича да създава креативни и странни неща. Остава да видим дали горилката от The Boring Company ще има интерес на глобалната сцена, но и да е временна мода, някой друг лев няма да е излишен за компанията.

Статията писа: Аднан Расим

Може би ще намерите за интересно:

bitcoinПечели допълнителни приходи като работиш от вкъщи. Гъвкаво работно време, хиляди проекти и гарантирано плащане. За повече информация посетете сайта на Freelancer.
Free Programming Course Домейни, споделени сървъри, VPS и Хостинг от ICN