Ripple за пръв път постигна собствен рекорд

ripple 1 dolar record
Print Friendly, PDF & Email

Крипто валутата Ripple (XRP), която датира от 2012г. насам, отбеляза малък успех за крипто пазара, но голям успех за себе си. Съвсем скоро отбеляза ръст над 1 долар за пръв път в историята си. Според данни от Coinmarketcap отбелязан е ръст от 1, 16 долара. След този ръст се наблюдават инвестиции от страна на предприемачите, които се интересуват от този финансов сектор.

След тази новина има и слухове, че са осъществени доста споразумения между банките и крипто валутата. Малко чудно и объркващо, но интересно. Както знаете Ripple има основна цел, а тя е да стане посредник между всички финансови транзакции по света. Съвсем скоро American Express Europe отбеляза, че за да свърже клиентите си в Америка подкрепя използването на Ripple.

Другата причина за ръста на Ripple са борсите в Азия. В Южна Корея крипто валутата за последните 24 часа отбеляза 20% ръст и отново в Bitfinex, който е базиран в Хонк Конг има ръст от 10%. Покрай мокрото, гори и сухото. Естествено нямаше как да не се отрази и в останалите сектори.

Автор: Аднан Расим

Може би ще намерите за интересно:

bitcoinПечели допълнителни приходи като работиш от вкъщи. Гъвкаво работно време, хиляди проекти и гарантирано плащане. За повече информация посетете сайта на Freelancer.
Free Programming Course Домейни, споделени сървъри, VPS и Хостинг от ICN